Weight pull sprintem to začalo, wps to končí...? - doplněno

21.07.2013 00:31

Bronzovým weight pull sprintem na SBS začalo roku 2009 Dimouškovo putování po soutěžích a dnešním sprinterským vystoupením na Bull sport day se jeho závodní účinkování dost možná uzavírá.

Ale nejprve stěna, lépe řečeno wall climbing. Chtěli jsme se poměřit hlavně se svým maximem, které činí 230 cm. Ale jako tradičně a možná trochu symbolicky (Dimovy pokusy na BSD jsou každý rok stejné) Dimo přehecován v prvním pokusu narazil do stěny a v druhém netrefil vůbec peška. Tak se stalo, že skončil bez jediného platného pokusu. Co se dá dělat, zařádíme si na stěně na chalupě :-)

Teď ke sprintu, kde Dimo dřel jako kůň a mezi mladíky se svým výkonem neztratil. Odmakal si svou poslední padesátku, v cíli lapil za odměnu frisbee a bylo hotovo. Pokud byste chtěli znát umístění, tak zatím sami nevíme, jelikož jsme hned po běhu vyrazili na MS družstev v ploché dráze.

Tento sprint byl zcela jistě jeho poslední soutěžní a dost možná byl také Bull sport day Dimovou derniérou... ale třeba ještě jednou někdy, někde, v něčem... a jak říká Dominik Hašek: ,, Never say never. "  :-D

 

Na závěr poděkování organizátorům za fajn den a obrovský DÍK patří kamarádce Káje...

 

P.S.: Abych dostál informáční úplnosti, Dimoušek byl ve sprintu 6. . Jak jinak, 6 let a 6. flek :-)