Staff bull show 2010

20.10.2010 14:34

27.06.2010 13:12

Včera 26.6.2010 jsme se vydali na 9. ročník Staff bull show do Prahy, která je pořádaná Lucky bull teamem. Už předem musím říci, že jsme si den maximálně užili... kamáradi, psí sportovci, výborná organizace a krásné počasí, to je mix skvěle stráveného dne.

Po počáteční disciplíně monkey tracku, kterého jsme se neúčastnili, přišel námi očekávaný weight pull sprint s pneu (6 kg). Dimo zaběhl jen o 5 setinek horší čas než v loňském roce ( 3. místo ), ale tentokrát to stačilo ,, jen" na pátou příčku. Před námi se umístili 2 Angličtí bulteriéři, kterým při vší snaze nemůžeme konkurovat ( pro skvělé 2. a 3. místo si doběhli kamarádi Chester a Balthazar - gratulujeme).

Královskou disciplínou SBS je tug of war (přetahování). V něm jsme přešli přes první kolo bez boje (soupeř nezakousl peška) a v druhé rundě nás čekal Chester, s kterým jsme minulý rok po boji prohráli ( držíme z roku 2009 the best time 49 min.). Všeobecně očekávaný tuhý boj skončil po pár desítkách sekund a Dimo postoupil. V semifinále jsme narazili na našeho sparingpa Bazyho (pozdější vítěz), kde jsme byli po pár minutách vyloučení pro faul. A jelikož byl pavouk rozhozen netradičním počtem účastníků, šli jsme v boji o bronz znovu na Chestera. Po několika minutách Dimo vyhrává a bereme bronzovou medaili. Bohužel po loňském strhujícím boji v tug of war  jsme letos byli svědky nepříliš atraktivní podívané, kterou až příliš často končily diskvalifikace.

Poté jsme ještě omrkli několik zápolení APBT a AST (omlouvám se, zapomněl jsem na rotvika Sorbonka :-) ) a pak už znavení, opálení - spálení :-) a spokojení vyrazili směr domov.

Letošní SBS byla moc fajn, děkujeme Lucky bull teamu a všem, kteří mají co dočinění s organizací této show. Velký areál dává divákům dost prostoru sledovat boje čtyřnohých rytířů. A jako bonus bylo objednané téměř azurové počasí.

Těšíme se opět nashledanou na dalších ,, bull" akcích. VIDEO FOTO